Valeria

Te Valeria, një rrëfimtar i paemër viziton sërish dhomën ku vdiq Solanasi, sallën e gjyqit ku u shpall fajtore për vrasje në tentativë të Andi Warholit, djerrinat e Georgias ku kaloi fëmijërinë e u përdhunua sistematikisht dhe spitalet psikiatrike ku u mbyll.

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Sara Stridsberg

Numri i faqeve

342

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292865

Rreshti

A

Kolona

31