Xha Gorio

Në këtë vepër Balzaku trajton një temë me tematikë shoqërore që prek shtresat e ulëta të popullsisë që si gjithmonë lidershipit shtetëror dhe aristokracisë nuk interesohen fare për to . Ngjarja vendoset në “Pensionin Familiar” pronë e trashëguar e zonjës Voker e cila jetonte pa të shoqin e vdekur prej disa vitesh tashmë.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Honore de Balzak

Numri i faqeve

359

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951676274

Rreshti

C

Kolona

1

Poashtu mund të ju pëlqejë