Xhipi në televizor dhe ndodhi të tjera në orbitë

Kategoria

3.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Xhani Rodari

Numri i faqeve

152

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951565912

Rreshti

B

Kolona

5

Poashtu mund të ju pëlqejë