Zahiri

Një ditë, një shkrimtar i famshëm zbulon se gruaja, korrespondente lufte, e ka braktisur pa lënë gjurmë dhe pa i dhënë asnjë shpjegim. Pavarësisht suksesit që vazhdon të gëzojë dhe një dashurie të re, që bëhet pjesë e të përditshmes së tij, mendimi i mungesës së gruas vazhdon ta mundojë dhe i pushton mendjen derisa e hedh në një përhumbje totale.

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Paulo Coelho

Numri i faqeve

440

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9994310496

Rreshti

A

Kolona

16

Poashtu mund të ju pëlqejë