Zogu dhe kulla

Kategoria

1.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Rrahman Dedaj

Numri i faqeve

85

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951565233

Rreshti

B

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë