13 gjëra që njerëzit e fortë mendërisht nuk i bëjnë

Rimerrni Fuqinë Tuaj, Përqafoni Ndryshimin, Përballuni me Frikën tuaj dhe Stërvitni Trurin për Lumturi dhe Sukses

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Amy Morin

Numri i faqeve

352

Shtëpia botuese

Bota Shqiptare

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928004918

Rreshti

D

Kolona

3