48 Ligjet e pushtetit

Ligjet e pushtetit paraqiten dhe analizohen me thjeshtësi dhe qartësi, kryesisht, nëpërmjet zbatimit të metodave ushtarake, të fitoreve dhe humbjeve; nga historianë të njohur që prej atyre të Aleksandrit të Madh, të mbretëreshës Elisabet të Anglisë, të Napoleonit, të Bismarkut, të Rotshildit, të Kisingerit, të Makiavelit, të Klausevitzit, të Sun Tzusë por dhe të Nikola Teslës, të Galileut, të Mikelanxhelos, të Don Zhuanit dhe të Kazanovës.

Kategoria

15.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Robert Greene

Numri i faqeve

588

Shtëpia botuese

Pema

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951721721

Rreshti

D

Kolona

4

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "48 Ligjet e pushtetit"

Poashtu mund të ju pëlqejë