Arti i Joshjes

Të arrish çfarëdo që deshuron duke shfrytezuar dobe sinë kryesore të gjithkujt. dëshirën për të ndier kënaqësi Joshja përben formën më të butë, të pakapshme dhe efikase të pushtetit. Kjo gje vërtetohet si në rastin e grishjes që John. F. Kennedy ushtronte ndaj masave popullore, edhe në magjepsjen qe Kleo patra i shkaktonte Mark Antonit. Tashme autori i librit bestseller “48 Ligjet e Pushtetit ka shkruar një udhëzues ku sintetizohet letersia klasike e joshjes, nga Frojdi te Kierkergaardi nga Ovidi te Kazanova, ku shpalosen strategji të shumta mendjemprehta, te cilat ilustrohen nga sukseset dhe deshtimet e njerëzve të shquar per gjate gjithe historise.

Kategoria

15.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Robert Greene

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Pema

Numri i faqeve

504

ISBN

9789951817394

Rreshti

D

Kolona

4