5 Gjuhët e Dashurisë

Ide të thjeshta për një dashuri të përjetshme… Shumë stres dhe pak dashuri! Kjo është përditshmëria jonë, rutina jonë ndaj ndaloni pak dhe reflektoni…. Sa pak thoni “TË DUA”, sa rrallë e dëgjoni “TË DUA”!

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gary Chapman

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928423689

Rreshti

A

Kolona

1

Poashtu mund të ju pëlqejë