Abatja e Kastros

E rritur në Kuvendin e Kastros, Helena i përket një familjeje të fuqishme të rrethinave të Romës. Ndërsa Zhyli është bir brigandi; dhe i varfër mes të varfërve. Midis tyre, në Italinë e shekullit XVI lidhet një dashuri si ato që di t’i ndërtojë vetëm Stendali, aq e pakufishme sa edhe e pamundshme.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stendal

Numri i faqeve

179

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184085

Rreshti

A

Kolona

9

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Abatja e Kastros"

Poashtu mund të ju pëlqejë