E kuqja dhe e zeza

Historia e të riut inteligjent, të pashëm e ambicioz, të lindur në një familje të varfër, Zhylien Sorelit, që ka fatin të arsimohet me guximin e ambicien të dallohet në shoqërinë e lartë, është gjithmonë aktuale. Dy dashuritë e tij pasiononte: zonja Dë Rënal dhe Matilda Dë la Mol, janë simbol i kundërshtive të egra që përplasen në shpirtin e Zhylienit: nga njëra anë pasioni i pastër, nga ana tjetër ambicia e unit të tij për të triumfuar në shoqërinë e lartë.

Kategoria

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stendal

Numri i faqeve

478

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

989927471373

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë