Buvar dhe Pekyshe

Sipas disa korrespodencave dhe bisedave që autori ka pasur me disa miq në kohën kur e shkruante këtë roman, po edhe sipas disa huazimeve të librave që ka marrë në disa biblioteka publike dhe private, ai fillimisht ka lexuar 1 500 koleksione të librave dhe ka pasur qasje, nëpërmjet parapagimit në, së paku, tridhjetë revista shkencore.

Kategoria

9.99

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gustave Flober

Numri i faqeve

428

Shtëpia botuese

Armagedoni

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951780124

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë