Amoku

Krijimtaria e Stefan Cvajgut është shumë e larmishme, sepse edhe interesat e tij kulturorë ishin të jashtëzakonshëm. Ai përktheu mjaft duke u dhënë lexuesve të gjuhës gjermane poetë e prozatorë të njohur. Studioi dhe shkroi një mori monografish për personalitete të shquara të letërsisë, artit dhe shkencës.

Kategoria

3.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stefan Cvajg

Numri i faqeve

69

Shtëpia botuese

Argeta LMG

Gjuha

Shqip

ISBN

8789995617821

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë