As të parët as të fundit

Një lexim i detyruar për të gjithë ata të cilët kanë tradhtuar, janë tradhtuar apo thjesht kanë nevojë për një strukturë të re mendore dhe emocionale me të cilën të kuptojnë lidhjet.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Esther Perel

Numri i faqeve

382

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216229

Rreshti

D

Kolona

7

Poashtu mund të ju pëlqejë