Asgjë e vërtetë veç syve

Ngjarjet zhvillohen paralelisht në dy kryeqytete. Në Nju Jork, djali i kryetarit të Bashkisë së Nju Jorkut, Xherri Ko vritet në mënyrë misterioze. Hetimi i ngarkohet një ish -komisari të talentuar policie. Në Romë, komisarja e policisë italiane, Maurina, e cila rrëmbehet dhe përdhunohet, nga trauma humbet shikimin. Korneja e transplantuar nga një mjek i famshëm, i përkiste Xherri Kosë.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Giorgio Faletti

Numri i faqeve

501

Shtëpia botuese

Pegi

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994386727

Rreshti

C

Kolona

40