Dopio gjashta

Bardhyl Nini, një ish-polic dhe tashmë detektiv privat gjendet rastësisht i ngatërruar në një histori të rrezikshme korrupsioni. Ai futet mes dy zjarresh, në kuptimin e vërtetë të fjalës: një grup brenda Policisë së Shtetit, i ngarkuar me kapjen e kriminelëve të kërkuar nga Interpoli, por nga ku është zhdukur çdo lloj skrupulli dhe ndershmërie

Kategoria

6.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Darien Levani

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Pegi

Numri i faqeve

210

ISBN

9789928200204

Rreshti

C

Kolona

36