Kur mbylla sytë

Një lojë symbyllazi me vajzën do të kthehet në makthin më të keq për një prind. Ela, vogëlushja e shkathët dhe e zgjuar zhduket pa lënë gjurmë. Policia, media dhe familja kujtojnë se e dinë kush mund ta ketë rrëmbyer, por po sikur krimineli i vërtetë të mos jetë një i huaj? Po sikur ai të jetë i bindur se po bën gjënë e duhur me vogëlushen? Dhe, mbi të gjitha, po sikur vajza të mos gjendet më?

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Linda Green

Numri i faqeve

295

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216960

Rreshti

C

Kolona

35

Poashtu mund të ju pëlqejë