Bota e Sofies

Në “Bota e Sofies” ju do të gjeni një roman interesant, i ndërthurur pothuajse pa shenja dallimi me Historinë e Filozofisë. Është e mundur diçka e tillë? Për Jostein Gaarder po. Ky mësues i mëparshëm filozofie, ka arritur sukses me këtë libër, i cili ka tërhequr edhe ata që zakonisht nuk janë të interesuar në Filozofi dhe, gjithashtu, në njëfarë mënyre, të bëhet pjesë e bibliografisë të shumë kurseve studimi të filozofisë.Unë ia rekomandoj këtë libër gjithkujt që është mjaft kurioz dhe dëshiron ta lexojë atë. Nuk kërkon shumë përpjekje: ju do të mësoni pa qenë të ndërgjegjshëm që ju do të bëni një gjë të tillë. Për sa i përket moshës së lexuesit, mendoj se “Bota e Sofies” mund të lexohet lehtësisht nga adoleshentët, por do të jetë apelues për të rriturit të cilët shijojnë leximin e një libri të mirë.Përfundimisht, unë besoj se këtë libër ia vlen ta blesh, ta lexosh e ta mbash.

Kategoria

8.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jostein Gaarden

Numri i faqeve

462

Shtëpia botuese

Onufri

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928186829

Rreshti

A

Kolona

8

Poashtu mund të ju pëlqejë