Dekameroni

Dekameroni – Vepra më e rëndësishme, më e lexuar e më popullore e Giovanni Boccaccio-s, vjen për herë të parë në shqip, e plotë dhe e pacensuruar, me përkthimin autentik të Ali Hashorvës, që ia shton vlerat kësaj vepre të mrekullueshme të të gjitha kohërave.

Kategoria

12.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Giovanni Boccaccio

Numri i faqeve

865

Shtëpia botuese

Berati

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951250313

Rreshti

C

Kolona

1

Poashtu mund të ju pëlqejë