Dervishet dhe teqetë

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jashar Rexhepagiqi

Numri i faqeve

300

Shtëpia botuese

Logos.a

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951060110

Rreshti

C

Kolona

61

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Dervishet dhe teqetë"

Poashtu mund të ju pëlqejë