Dostojevski

Të flasësh për Fjodor Mihajlloviç Dostojevskin, për rëndësinë që ai ka për botën tonë të brendshme me fjalë të denja e të përshtatshme për të, është një punë e vështirë dhe me shumë përgjegjësi, sepse gjerësia dhe fuqia e këtij njeriu të papërsëritshëm kërkon njësi të reja matëse.

Kategoria

6.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stefan Cvajg

Numri i faqeve

151

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994352555

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë