Frojdi

Frojdit i intereson vetëm sinqeriteti dhe jo mirësjellja. Ai ka rënë në disa gjurmë dhe i ndjek ato. Pikërisht drithma e kolegëve provon se padashur ai e ka vënë gishtin në vendin e sëmurë, e ka prekur nervin e çështjes me të parën.

Kategoria

5.80

Infromacione shtesë

Autori i librit

Stefan Cvajg

Numri i faqeve

147

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994352302

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë