Dublinasit

Kjo vepër reflekton jetën në Irlandë në nisje të shekullit të kaluar, dhe duke hedhur poshtë eufemizmat, zbulon realitetin aspak romantik të Irlandezëve. Secila nga të 15 historitë ofron grimca nga jetët e dublinasve të zakonshëm dhe bashkërisht këto histori përbëjnë portretin e një kombi.

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

James Joyce

Numri i faqeve

234

Shtëpia botuese

Zenit Editions

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992794814

Rreshti

A

Kolona

8