Dy vjet, tetë muaj dhe njëzet e tetë net

“Dy vjet, tetë muaj dhe njëzet e tetë net” është një arritje që të lë gojëhapur dhe një testament i fuqisë së tregimit.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Salman Ruzhdie

Numri i faqeve

380

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994306275

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë