Fëmijet e mesnatës

Ky roman është njëkohësisht një sagë familjare e mahnitshme dhe një evokim mbresëlënës i një vendi të madh dhe popullit të tij: një mishërim brilant i komedisë njerëzore universale. “Fëmijët e Mesnatës” dallon si një vepër epokale dhe një realizim brilant i një prej zërave të mëdhenj letrar të kohës sonë.

“Fëmijët e mesnatës” është fitues i çmimeve “Booker Prize”, “English Speaking Union Literary Award” dhe “James Tait Prize”, në vitin 1981. Gjithashtu, ka fituar dy herë çmimin “The Best of the Booker”, në 1993 dhe 2008.

Kategoria

13.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Salman Ruzhdie

Numri i faqeve

689

Shtëpia botuese

Dudaj

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994304080

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë