E bardha dhe e zeza

“Një histori e fuqishme dashurie për paragjykimet dhe racën.” Sunday Times “Një libër që do të mbetet për një kohë të gjatë në mendjen e lexuesve dhe do t’i sfidojë të rinjtë që të mendojnë e rimendojnë për stereotipat e shoqërisë.” Observer “Një roman me qindra faqe brilante, që vërtet do t’ju bëjë të jetoni me personazhet. Do të derdhni lot, do të qeshni dhe do të qani prapë e prapë. Një roman i shkruar me art, e rekomandojmë me gjithë zemër. Përfundimisht meriton 5 yje.” The Guardian

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Malorie Blackman

Numri i faqeve

471

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928217646

Rreshti

A

Kolona

29

Poashtu mund të ju pëlqejë