E bardha që vret

Romani më epik i Robert Galbraithit deri më tani, E bardha që vret është një kapitull i ri në historinë mbërthyese të Kormoran Strajkut dhe Robin Elakotit, sërish së bashku në një thriller që të mban frymën pezull.

Kategoria

16.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Robert Galbraith

Numri i faqeve

742

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292742

Rreshti

D

Kolona

4

Poashtu mund të ju pëlqejë