E ka radhën tjetri

Emocionues, tërheqës dhe fin vazhdimi mahnitës i bestsellerit “Njëri nga ne po gënjen“. Tani vjen romani i tretë: “E ka radhen tjetri”, hedhur në qarkullim nga Botimet Dritan. Mirë se vjen përsëri në gjimnazin Bejvju! Do të zgjedhësh të Vërtetën apo Sfidën?

Kategoria

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Karen M. McManus

Gjuha

Shqip

Shtëpia botuese

Dritan

Numri i faqeve

334

ISBN

9789928377159

Rreshti

C

Kolona

40