Falltarët

… ka lindur në Nipaua, Manitoba , në vitin 1926. Mbas diplomimit në United College në Uinipeg në vitin 1947, filloi punë si reportere në gazetën “ Winnipeg Citizen ” . Nga viti 1950 deri në vitin 1957 ka jetuar në Somali dhe në Ganë . Gjatë kësaj kohe ka përkthyer shumë poezi dhe proza nga gjuha somaleze . Në vitin 1957 , u kthye nga Afrika dhe u vendos në Vanku ver . Veprat e para të botuara nga Margaret Laurence janë romani “ This Side Jordan ” , dhe përmbledhja me tregime ” The Tomorrow – Tamer ” . Në vitin 1962 u transferua në An gli , ku mbas këtij viti botoi : “ The Stone Angel ” , ” A Jest of God ” , “ The Fire – Dwellers ” , ” A Bird in the House ” dhe ” The Diviners ” .–

Kategoria

12.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Margaret Laurence

Numri i faqeve

676

Shtëpia botuese

Ombra GVG

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928062284

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë