Fari lundrues i Bllekuotërit

Ky është një libër për të gjitha moshat, i përshtatshëm për çdo kohë. Një trajtim vërtet artistiko-psikologjik i marrëdhënieve familjare, vuajtjeve dhe brengave, që lindin si pasojë e humbjes. Një roman filozofik, në të cilin nëpërmjet rrëfimit objektiv dhe dialogut të shkathët e dinamik, zbulohen thellë e bukur jetët e personazheve.

5.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Colm Tóibín

Numri i faqeve

223

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994346882

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë