Të huajt

…Pritja e librit nga lexuesi ka qenë e jashtëzakonshme. Marr letra nga çdo shtet i Amerikës, si edhe nga shumë vende të huaja. Nga dhjetëvjeçarët deri tek shtatëdhjetëvjeçarët. Të dënuar me burg dhe policë. Mësues, punonjës social dhe gjyshër. Dhe sidomos nga fëmijët. Fëmijë te cilët e kanë pasur jetën të ngjashme me të huajt. Fëmijë të cilët as nuk e shkonin ndërmend të jetonin si ata te të huajt. Fëmijë që lexonin shumë, por edhe ata që më pare s’kishin pasur durim të mbaronin së lexuari qoftë edhe një libër. Letrat që thonë “Më pëlqeu libri”, janë të mira. Ato që thonë “Më përpara nuk më ka pëlqyer kurrë të lexoj libra, por tani lexoj gjatë gjithë kohës” janë më të mira. Por ato që thonë se “Të huajt më ka ndryshuar jetën” dhe “E kam lexuar librin para pesëmbëdhjetë vjetësh dhe shpesh e mendoj se sa shumë ka ndikuar ky libër në zgjedhjet e jetës sime” sinqerisht më tronditin…

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

S.E. Hinton

Numri i faqeve

203

Shtëpia botuese

Botart

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928219732

Rreshti

A

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë