Kështjella prej xhami

“Kështjella prej xhami” është një autobiografi e shkëlqyer dhe argëtuese, e cila do t’ju njohë me një familje sa të çuditshme, aq edhe unike.

11.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Jeannette walls

Numri i faqeve

293

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216862

Rreshti

A

Kolona

30

Poashtu mund të ju pëlqejë