Në Teh të Thikës

Libri i shumëpritur Në Teh të Thikës,vazhdimi i romanit të njohur E bardha dhe e zeza,shkruar nga Blackman,është po aq emocionues dhe i shkruar në mënyrë inteligjente,siç pritej.Stimulues e mallëngjyes,ky roman lipset lexuar doemos nga të rinjtë.”

-Osservator

”Shkruar plot pasion…do ta përpijnë adoleshentët që duan të kuptojnë veten,emocionet e tyre,por edhe të të rriturve.”
-Sunday Times

7.50

Infromacione shtesë

Autori i librit

Malorie Blackman

Numri i faqeve

386

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292018

Rreshti

A

Kolona

29

Poashtu mund të ju pëlqejë