Gitanjali

Në daç paqe dhe qetësi, lexo Rabindranat Tagorën! Kaq e vërtetë është kjo, sa thuhet se leximi vetëm i një vargu të poezisë së tij, të shpëton pa u mbytur në detin që ngre tallaze të tërbuara brenda dhe jashtë teje, të nxjerr në breg shëndoshë e mirë, të shpie te shtëpia e shpresës dhe e fuqisë.

Kategoria

8.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Rabindranath Tgore

Numri i faqeve

119

Shtëpia botuese

Albas

Gjuha

Shqip

ISBN

97899287023

Rreshti

A

Kolona

9

Komente

Nuk ka ndonjë koment.

Jepni një mendim i pari "Gitanjali"

Poashtu mund të ju pëlqejë