Beti

Përmbledhja me tregime të zgjedhura nga autorë të shquar, si: Alice Munro, Margaret Atwood, Joyce Carol Oates dhe Hart Wegner, synon të sjellë në vëmendjen e lexuesit një letërsi cilësore. Një ndër elementet më të rëndësishme që i bashkon këta autorë në një vepër të vetme, është fakti që të gjitha historitë mund të konsiderohen si “fëmijë të Çehovit”.

Kategoria

9.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dishepuj të Çehovit

Numri i faqeve

179

Shtëpia botuese

LIVING

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928216380

Rreshti

A

Kolona

9

Poashtu mund të ju pëlqejë