Golemi

Kabala gjeti nëpër geto strehën e përshtatshme për spekulimet e veta të çuditshme mbi natyrën e Zotit, mbi fuqinë magjike të letrave, dhe mundësinë për ithtarët e saj që të krijonin një njeri, njëlloj siç krijoi Zoti Adamin. Ky njeri u quajt Golem.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gustav Meyrink

Numri i faqeve

253

Shtëpia botuese

Pika pa sipërfaqe

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928185105

Rreshti

A

Kolona

12

Poashtu mund të ju pëlqejë