Hah

Hah rrëfen udhëtimin shpirtëror të një gruaje të re të brengosur për humbjen e idealeve të saj të vendlindjes. Solide, krijuese, e zhurmshme si një stuhi, çdo histori është një meditim i fuqishëm në aktin e zisë, duke fiksuar imazhe mbresëlënëse në mënyra të ndryshme dramatike, zemërim, dashuri, frustrim, kapriço, butësi dhe mall.

Kategoria

3.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Birgul Oguz

Numri i faqeve

113

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203519

Rreshti

A

Kolona

43

Poashtu mund të ju pëlqejë