Legjenda

Ende e ruaj letrën që gjeta në Suvejda duke ndjekur drejtimin e shigjetës brenda zemrës, në të cilën shkruhej “këto tri statuja janë e shkuara, e tashmja dhe e ardhmja ime… Tashmë janë të gjitha tuat.”

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Iskender Pala

Numri i faqeve

303

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203120

Rreshti

A

Kolona

40

Poashtu mund të ju pëlqejë