Rënia e gjetheve

Ali Riza Beu duke qenë në pozicionin e një vrojtuesi të pashpresë, sheh se si fëmijët e tij i largohen një e nga një atij vetë dhe moralit, kështu që duket se i ngjason një peme, gjethet e së cilës bien një e nga një.

Kategoria

4.20

Infromacione shtesë

Autori i librit

Resat Nuri Guntekin

Numri i faqeve

181

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

Rreshti

A

Kolona

38

Poashtu mund të ju pëlqejë