Vite të zbrazëta

Gjyshja jote i mori prapë të gjitha. Me sa duket, i paska marrë hua nga miqtë dhe fqinjët, për sytë e botës. Dhe tani ua kthyen pronarëve. Kanë të drejtë, apo jo? Besoj se edhe ti je dakord që ato duhej të ktheheshin apo jo?

Kategoria

3.40

Infromacione shtesë

Autori i librit

Orhan Kemal

Numri i faqeve

191

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789995686420

Rreshti

A

Kolona

39

Poashtu mund të ju pëlqejë