Shahu dhe sulltani

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Iskender Pala

Numri i faqeve

351

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928203137

Rreshti

A

Kolona

39

Poashtu mund të ju pëlqejë