Dyzet këngët e bilbilit

Ato selame dhe përshëndetje që janë të përzemërta ashtu si takimi i buzëëmbëlve, pa dyshim që i kushtohen Atij. Ato përmallime që janë aq përvëluese sa edhe ulërimat e ashikëve, pa dyshim që i kushtohen Atij.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Iskender Pala

Numri i faqeve

580

Shtëpia botuese

Fan Noli

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928251121

Rreshti

A

Kolona

39

Poashtu mund të ju pëlqejë