Një këngë shiu

Rrugëtimin e vazhdojmë me të njëjtën këngë, me një këngë shiu. Qoftë edhe nëse jeni të vetëdijshëm për këtë apo jo, qoftë nëse na kujtohet apo jo, vazhdimisht jemë në kërkim të një gjëje të humbur. Ç’kemi humbur; atë që e kemi gjetur dikur; që e kemi humbur sërish, që e kemi gjetur sërish dhe na ka humbur edhe njëherë?..

Kategoria

2.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Huseyin su

Numri i faqeve

204

Shtëpia botuese

Fleta

Gjuha

Shqip

ISBN

9789951727075

Rreshti

A

Kolona

42

Poashtu mund të ju pëlqejë