Helmi i Dashurisë

Julia, Anushka, Kolomba dhe Rafaela kanë lidhur një pakt për miqësi të përjetshme. Ato janë vetëm gjashtëmbëdhjetë vjeçe dhe janë të etura për ta gjetur dashurinë e vërtetë. Secila prej tyre mban një ditar ku hedh padurimin, dëshirat, dashuritë, ëndrrat e veta. Por, si mund t’i shmangin tërmetet emocionale të shkaktuara çdo ditë nga prindërit e tyre?

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Erich-Emmanuel Schmitt

Shtëpia botuese

Toena

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928235596

Rreshti

A

Kolona

11

Poashtu mund të ju pëlqejë