Hiqe Këpucën

Hiqe këpucën!” është botimi i ri në kolanën letërsi që vjen nga ajan books me autor Yasser Hareb. Hareb është një shkrimtar nga Dubaj, një penë që i shkruan njeriut dhe grish frymën e tij. Vjen në shqip nga përkthyesi Elmaz Fida dhe redaktuar nga redaktorja Elona Baçi. Ajo çfarë e bën më të bukur këtë libër është parathënia e shkrimtarit dhe romancierit të njohur botëror brazilien Paulo Coelho.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Yasser Hareb

Numri i faqeve

162

Shtëpia botuese

Ajan

Gjuha

Shqip

ISBN

9786086660529

Rreshti

A

Poashtu mund të ju pëlqejë