Identiteti

Ndodh në disa situata, për një çast, të mos njohim personin që kemi pranë, kur identiteti i tjetrit befas fshihet si me dorë dhe ne nisim e dyshojmë edhe për tonin. Kjo ngjan edhe me çiftet – përnjëmend, sidomos me çiftet, sepse të dashuruarit i tremben më shumë se gjithçkaje tjetër të “humbasin nga sytë” të dashurin e zemrës.

Kategoria

6.70

Infromacione shtesë

Autori i librit

Milan Kundera

Numri i faqeve

169

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928292605

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë