Pavdekësia

Në Francën bashkëkohore, Anjeza, e martuar dhe me një vajzë të rritur, ndihet e tëhuajësuar nga i shoqi, e bija dhe motra e saj. Në Vajmarin e shekujve 18-19, Gëtja, tashmë i martuar prej kohësh dhe drejt pleqërisë, përjeton një histori të ngatërruar me Betina Brentanon, njëzet vjet më e re se ai dhe e sapomartuar.

Kategoria

10.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Milan Kundera

Numri i faqeve

383

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928185129

Rreshti

A

Kolona

15

Poashtu mund të ju pëlqejë