Inati

Inati, rrëfenja për arsimimin e një të riu mes mundësive tmerruese dhe pengesave të pashpjegueshme të jetës, është një kontribut i fuqishëm në zhbirimin që Roth i bën ndikimit të historisë amerikane mbi jetën e individit të brishtë.

5.90

Infromacione shtesë

Autori i librit

Philip Roth

Numri i faqeve

188

Shtëpia botuese

Skanderbeg Books

Gjuha

Shqip

ISBN

9789994389124

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë