Ishulli i Librave

Ethshëm dhe me inteligjencë, Dominique Fortier gdhend në shpirtin tonë një tekst në natyrën e zbulimit, i cili ka fortësinë e shkëmbit dhe dalldinë e anijeve të braktisura. Në të njëjtën kohë, roman dhe bllok shënimesh, Ishulli i Librave është një homazh përrallor ndaj librave dhe atyre që i krijojnë.

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Dominique Fortier

Numri i faqeve

168

Shtëpia botuese

Dritan

Gjuha

Shqip

ISBN

9789928184498

Rreshti

A

Kolona

33

Poashtu mund të ju pëlqejë