Iveta

Në këtë përmbledhje me tregime dhe novela janë përfshirë: Roza, Hakmarrja, Dikur, Prika, Një mbrëmje, Zhozefi, Dëbora e parë, Një gjel këndon, Iveta, Në pyll etj. Gi de Mopasan (1850-1893) është prozator i shquar francez, një ndër përfaqësuesit më në zë të natyralizmit, njohës i thellë i jetës së kryeqytetit e provincës së Francës, në fundin e shekullit XIX.

Kategoria

5.00

Infromacione shtesë

Autori i librit

Gi Dë Mopasan

Numri i faqeve

205

Shtëpia botuese

Dituria

Gjuha

Shqip

ISBN

9789992731888

Rreshti

A

Kolona

10

Poashtu mund të ju pëlqejë